Amazon March Edition Quiz 2022 Answers Today – All Quiz 100% Correct Answer

The Amazon march edition quiz contest is starting. Many students participated in the quiz program. If you want then you also can participate. You can join this contest by playing amazon’s fun zone contest. Daily you can see a total of 5 questions. you need to complete all questions with correct answers. But many candidates could not able to complete the quiz answer. So they look at the Amazon March Edition Quiz 2022 Answers on the internet. They search on google by typing Amazon today quiz answers. So for your kind information in this article today we wanna going to share with you about Amazon March Edition Quiz 2022 Answers Today. we will provide you with All quizzes with 100% Correct Answers. So please read the full article carefully now.

If you want to join this quiz contest then you need to Collect the Amazon apps on your Android of iOS device. If you don’t know the [process then this post can help to you. Please read the full article carefully & collect all the necessary information. Besides we will provide to you Amazon March Edition Quiz 2022 Answers Today

Amazon March Edition Quiz 2022 Overview

The Amazon march Edition quiz program has already been started from 01 March 2022 & the march edition quiz program is held till 14 March 2022. If you want to participate in this quiz program then please firstly know the Amazon March Edition Quiz 2022 Overview from the below table.

Amazon Quiz 2022
Quiz NameAmazon March Edition Quiz
Contest NameAmazon March Edition Quiz Answers
PrizeWin ₹30000 as Amazon Pay Balance
Start TimeMarch 1, 2022, 12:00 am IST
End TimeMarch 14, 2022, 11:59 pm IST
Total Winners5
Winner Announcement25th March 2022
Answer StatusUpdated
Based onGeneral Knowledge

How To Play March Edition Quiz of Amazon

Do you want to participate in the Amazon March edition quiz program? If your answer is yes then this is the roght place for you. We notice that many people want to participate in this quiz program. But some of the people don’t know the quiz playing methods. So for your kind information now we wanna going to share about the How To Play March Edition Quiz of Amazon. So please read the below section now & play the quiz.

  • First, you open your mobile & go to Playstore.
  • Collect the Amazon app on your mobile from the Google Play Store.
  • iPhone users can Collect these apps from the i-store.
  • Open the Amazon mobile app & go to Register/Login. (Amazon account)
  • Go to the Amazon app home page and you will see the “Amazon Quiz” banner.
  • Now click on its menu button. Click programs and features after clicking FunZone
  • View all quizzes (Play Now). Select any quiz and click
  • After one by one answer submits in the Amazon mobile app.
  • You need to complete a total 5 quizzes.
  • Winners notified by amazon. (Check email address or phone call or notification)
  • Win Check Amazon mobile app. (Lucky draw winners List)
  • For more information (Quiz Related Terms and Conditions Check on Amazon website)

Amazon Daily Quiz 3 March 2022

At 12 Am the 03 march quiz question was shared. Today a total of 5 questions were provided by the authority. If you want to participate in today’s quiz program then you should complete the 5 questions. But it is difficult to provide 5 question answers. So for your kind information now we will share Amazon March Edition Quiz Answers Today fro the 3 March. Please check the below section for the quiz questions & answers.

Question 1: Who won the 2021 Puskas Award for his audacious ‘Rabona’ goal?
Answer: (D) – Erik Lamela

Question 2: Recently removed, which sculpture stood at the University of Hong Kong memorializing the victims of Beijing’s Tiananmen Square?
Answer: (C) Pillar of Shame

Question 3: Which country became the first country to transition to a 4.5-day work week?
Answer: (B) UAE

Question 4: Which catfish lives in the abandoned cooling ponds of the exclusion zone of this famous nuclear reactor?
Answer: (D) Wels Catfish

Question 5: This famous band was formed in which country?
Answer: (B) UK

2nd March Amazon Quiz Answer

Today is the 2nd march, so already the 2nd march quiz was shared on the official website. Also, many participants looking for today’s Amazon Quiz answer. So for your kind information now we will share with you 2nd March quiz 100% correct answer. please check the answer sheet from below.

  1. What is the flower for the month of March? Answer: Daffodils
  2. What star sign are you if you were born in early March? Answer: Pisces
  3. What planet is the month March named after? Answer: Mars
  4. What was Mars the God of? Answer: War
  5. According to astronomy, when does the first equinox take place in the year? Answer: 21st March

How to win Amazon March Edition Quiz Prize?

The Amazon authority declared the winner list at 01:30 PM on amazon’s official website. Do you know what is the official website address? www.amazon.in this is the official website address. All kinds of march edition quizzes inf action can be found from here.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions, and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize. Each winner will be eligible for winning one prize under this Contest only.

Amazon March Edition Quiz: terms and conditions

All of the Amazon Quiz participants need to check the quiz terms and conditions. Otherwise, you can not participate the quiz program. So please before participating please check all terms & conditions from the below list.

  • You must be an Indian citizen living in India legally.
  • The lucky draw for the quiz will be carried out at the end of the contest period.
  • The winners will be informed by email or SMS to claim their prize.
  • The winners must have their mobile number verified with Amazon.in to claim the prize.
  • All the information shared in connection with the contest will be treated as per Amazon’s privacy notice.
  • Your participation is considered as consent to use your image or likeness for promotion.
  • Amazon says it reserves the right to change the terms and conditions.
  • The company can also cancel the contest at any time.

Amazon March Edition Winner List Check 2022

The march edition of the Amazon quiz is ongoing now. Daily the authority share the quiz question & thousand of participants were join this program. After completing the time period then the authority published the previous day’s winner list. We notice that many people look on the internet for the winner list. You can check the list from the amazon official website address. But many people don’t know the winner list checking the address. So for your kinds information now we wanna going to share the result check address to you. Please visit the below-given address for the list now.

Winner List Check Here

Final Word

Thanks for reading this article. In this post, we were tried to share here about Amazon March Edition Quiz 2022 Answers Today. Also, share all kinds of the necessary information about the amazon quiz program. we hope that you could find today’s amazon quiz answer. if you like this post then please share the post address to others. who also attend the quiz program. Please stay with me for the next update. We also provide here the Final winner list of Amazon March Edition quiz 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *